Cupa Romaniei

U Cluj merge in sferturi dupa cel mai bun meci sub comanda lui Ogararu

Sepcile Rosii s-au calificat, miercuri seara, in sferturile de finala ale Cupei Romaniei, dupa ce s-au impus cu 3-1 pe terenul formatiei FC Brasov.

Toate golurile au fost inscrise in primele 45 de minute, insa spectacolul nu a lipsit de pe teren nici in partea a doua a meciului.

Valentin Lemnaru, atacantul refuzat de Steaua in vara, a deschis scorul in minutul 19 cu un sut superb la coltul lung din pasa lui Bambara.

Patru minute mai tarziu clujenii au dezvoltat frumos jocul in partea dreapta, Lemnaru a pasat pentru Ceppelini, iar acesta a inscris cu un sut fara preluare din interiorul careului.

Gazdele au reusit sa reduca din diferenta in minutul 29 la o faza de la coltul terenului. Machado s-a inaltat in sase metri si a plasat lovitura de cap pe langa portarul Niculescu.

Brasovenii nu au avut insa puterea sa restabileasca egalitatea si, mai mult decat atat, au mai primit un gol chiar in ultimele secvente ale reprizei a doua.

Un nou atac construit de oaspeti in partea dreapta a adus mingea la acelasi Ceppelini si acesta a inscris cu un sut la coltul lung.

In partea secunda cele mai mari ocazii au apartinut oaspetilor, la ultima dintre acestea, in prelungiri, Mengolo sutand in portarul advers Marinescu la o faza de unu contra unu cu acesta.

Brasovenii au avut si ei o bara transversala prin Liviu Ganea, jucator care a mai sutat si in debutul reprizei peste poarta dupa o actiunea personala in partea dreapta.

U Cluj s-a impus astfel meritat, cu 3-1, la capatul celui mai bun joc sub comanda lui George Ogararu.



U Cluj merge in sferturi dupa cel mai bun meci sub comanda lui Ogararu