Cupa Romaniei

Stoican: "Am primit gol la fiecare ocazie a Stelei"

Flavius Stoican a considerat dupa finalul meciului cu Steaua de joi seara, din Cupa, ca ros-albastrii au fost mai buni, insa au marcat cu noroc gol fiecare situatie, nici macar ocazie.

"Am primit gol la fiecare ocazie a Stelei. Astazi am intalnit un adversar mai bun ca noi. Au avut si sansa, dar norocul tine cu cei mai buni. In retur nimic nu este imposibil, noi speram. Daca am fost eliminati inseamna ca asta a fost maximul in aceasta competitie. Niciodata sa nu spui niciodata, noi incercam", a spus Stoican dupa meci.

"La pauza am sperat sa revenim, asa cum au marcat si ei din fiecare situatie, nu ocazie. Am dat un gol, dar am primit golul cinci.  Astazi nu pot sa fiu suparat pe vreunul dintre jucatori ca nu au vrut, pentru ca au dorit toti. Adversarul a prins o foarte buna forma si multa sansa. Am vrut sa marcam si golul trei, sa fie spectacol, dar nu am putut", a mai spus antrenorul lui Dinamo suparat. 

Steaua a invins joi seara pe Dinamo, cu 5-2, in prima mansa a semifinalelor Cupei Romaniei. Returul are loc pe 17 aprilie. 

[news-105770]



Stoican: "Am primit gol la fiecare ocazie a Stelei"