Cupa Romaniei

Steaua completeaza tabloul optimilor in Cupa Romaniei

Intr-o reeditare a finalei sezonului trecut, Steaua a castigat pe terenul Universitatii Cluj, cu 1-0, si a intregit astfel tabloul optimilor de finala in Cupa Romaniei.

Unicul gol al meciului de pe Cluj Arena a fost marcat de Aymen Tahar in minutul 81 dintr-o centrare a lui Adrian Popa.

Mijlocasul algerian nu a facut decat sa puna capul in sase metri si sa scuture plasa.

Cu o echipa formata din jucatori fara experienta, U Cluj a tinut cu brio piept Stelei si in prima repriza a ratat cele mai mari ocazii, chiar daca Steaua a dominat printr-o posesie superioara si a avut mai mult initiativa.

Greu a scapat singur cu portarul Cojocaru in minutul 15, dupa ce Varela a fost prins pe picior gresit,   dar nu a mai gasit forta necesara pentru a relua decisiv.

Steaua a replicat prin Papp in minutul 27, acesta incercand un exterior din marginea careului fara a prinde insa cadrul portii.

In finalul primei reprizei cei de la U Cluj au ratat prin Kovacs o alta mare ocazie la un sut din lovitura libera. Balonul deviat l-a obligat pe Cojocaru sa respinga acrobatic in corner.

Dupa pauza Steaua a pus si mai mare presiune pe echipa adversa, iar Chipciu nu a reusit sa-l invinga intr-o faza unu la unu pe Niczuly.

Minutul 77 l-a adus pe Papp la finalizare,insa acesta a reluat cu calcaiul in bratele portarului advers.

Steaua a scapat de emotii cu noua minute inaintea finalului prin reusita lui Tahar, unul dintre jucatorii aflati pe lista neagra ai patronului pentru pauza de iarna.



Steaua completeaza tabloul optimilor in Cupa Romaniei