Cupa Romaniei

Steaua completeaza tabloul optimile de finala in Cupa Romaniei

Steaua s-a calificat, joi seara, in optimile Cupei Romaniei dupa 2-1 (1-1) in deplasare cu Foresta Suceava pe un teren extrem de greu si sub lumina unei instalatii de nocturna mobila.

Ovidiu Popescu, cel mai bun jucator al meciului, a deschis scorul in minutul 9 dupa o patrundere in careul advers finalizata cu sut in forta la coltul scurt.

Sucevenii nu au refuzat jocul si au iesit curajos in atac, iar in minutul 18 atacantul Marius Matei a profitat de o eroare de plasament a lui Bogdan Mitrea si a finalizat spectaculos peste Florin Nita.

Steaua a avut un gol anulat in prima repriza la balonul trimis in poarta de acelasi Ovidiu Popescu, insa offside-ul semnalizat a fost la Vlad Achim, jucator care a vrut sa joace o minge centrata de Mitrea.

La trei minute dupa pauza Adnan Aganovic a marcat golul victoriei steliste dupa o centrare a lui Gabriel Enache respinsa in fata de Daniel Balan.

Nita le-a dat emotii stelistilor in minutul 84 la un balon sutat de la distanta si care a prins pamantul, dupa care la faza urmatoare Achim a sutat in bara. Mingea a ajuns cu sansa la Aganovic, iar acesta a ratat incredibil dubla.

S-a incheiat 2-1 pentru Steaua, echipa care merge in optimi, insa Foresta a demonstrat ca merita sa aiba o echipa de Liga 1 prin prisma comportamentului de care au dat dovada spectatorii la meciul de joi seara.



Steaua completeaza tabloul optimile de finala in Cupa Romaniei