Cupa Romaniei

Pandurii se califica dupa loviturile de departajare cu UTA

Meci decis la loviturile de departajare intre Pandurii Tg.Jiu si UTA Batrana Doamna, foratie din Liga 2, in 16-imile Cupei Romaniei.

La finalul celor 90 de minute tabela cochetei arene Motorul din Arad arata 1-1, astfel ca partida a intrat in prelungiri.

Cristi Sapunaru a deschis scorul pentru Pandurii la primul meci in tricoul gorjenilor. A fost o lovitura libera de pe stanga, in marginea careului, si Sapunaru a reluat cu capul din sase metri.

UTA a ratat egalarea in minutul 23 prin Rus, jucator care a scapat singur pe contraatac cu portarul oaspetilor, dar Lazar a intervenit providential si a blocat.

Dupa pauza, in minutul 53, gazdele au ratat o noua sansa de gol prin acelasi Rus. Acesta a intrat in unghi si a sutat in bara.

In cele din urma UTA a egalat cu trei minute inaintea finalului celor 90 de minute prin Curtuius in urma unui corner de pe dreapta.

Cum in prelungiri nu s-a mai inscris, meciul a ajuns la loviturile de departajare.

Manea a ratat primul penalty pentru UTA. Portarul Lazar a reusit sa respinga, dar sutul a fost unul slab. Nistor a transformat primul penalty pentru Pandurii, iar aradenii au ratat si a doua lovitura. Mrzljak a ratat si el, iar Burla a facut 1-1. Ungurusan a transformat cu un sut in forta si a adus-o pe Pandurii in avantaj. Hlistei a trimis in bara a patra lovitura a aradenilor, iar Nicoara marcheaza golul calificarii pentru Pandurii (1-3 la loviturile de departajare).



Pandurii se califica dupa loviturile de departajare cu UTA