Cupa Romaniei

Pandurii, calificare la pas in optimile Cupei Romaniei

Nicio surpriza marti seara pe Bega la meciul dintre divizionara secunda ASU Poli Timisoara si Pandurii Tg.jiu in saisprezecimile de finala din Cupa Romaniei.

Gorjenii au castigat cu 3-0 prin golurile marcate de Alexandru in prima repriza, Obodo dintr-un penalty imediat dupa pauza si Bunoza in minutul 90.
 
Cu toate acestea, meciul ar fi putut avea o alta turnura daca Vucea marca in minutul 32 singur cu portarul Stanca la cea mai mare ocazie a meciului pentru polisti.
 
Vucea s-a pierdut cu firea si a sutat mult peste poarta dintr-o pozitie ideala. Trei minute mai tarziu a venit randul celor de la Pandurii sa rateze o buna sansa de gol la devierea lui Vasilijevic spre Pitian.
 
Deschiderea scorului s-a produs in minutul 41, cand Alexandru a impins in poarta din sase metri o minge recentrata de Parcalabu.
 
Obodo a facut 2-0 la patru minute dupa pauza transformant precis o lovitura de la 11 metri, pentru ca in minutul 90 gorjenii sa inchida tabela la capatul unui contraatac finalizat de Bunoza cu o executie pe jos din sase metri.



Pandurii, calificare la pas in optimile Cupei Romaniei