Cupa Romaniei

Isaila: “Vom da totul pentru castigarea Cupei Romaniei”

Daniel Isaila, antrenorul echipei Astra Giurgiu, spune ca jucatorii sai sunt pregatiti sa infrunte Steaua in finala Cupei Romaniei si ca asteapta primul trofeu din istoria clubului.

“Un joc extrem de important pentru ambele echipe. Sunt convins ca va fi o atmosfera incendiara. Suntem pregatiti din toate punctele de vedere si am mare incredere in baieti”, a declarat Isaila in conferinta de presa dinaintea finalei de vineri.

“Ne dorim foarte tare sa obtinem primul trofeu. Sansele sunt egale si orice este posibil. Ne asteptam la o atmosfera ostila din partea publicului stelist, dar suntem pregatiti pentru a infrunta aceasta atmosfera. Gabriel Enache este singura absenta din lotul nostru. Nu ma intereseaza cine arbitreaza si sper sa fie un arbitraj corect”, a mai declarat antrenorul celor de la Astra.

La conferinta de presa au mai fost prezenti jucatorii Constantin Budescu si Valerica Gaman. Vedeti mai jos ce au declarat acestia.

Budescu: “Nu este presiune. Ne concentram ca inainte de orice alt meci si speram sa castigam. Sansele sunt egale”.

Gaman: “Castigarea Cupei ar insemna incununarea unui an in care am realizat lucruri frumoase. Un trofeu in viata unui fotbalist este ceva deosebit”.



Isaila: “Vom da totul pentru castigarea Cupei Romaniei”