Cupa Romaniei

Doua rezerve o califica pe Universitatea Craiova in sferturile Cupei Romaniei

Olivian Surugiu si Robert Petre, doi jucatori cu aparitii sporadice in campionat, au marcat marti seara golurile victoriei pentru Universitatea Craiova in meciul cu Dacia Unirea Braila din optimile Cupei Romaniei. S-a terminat 2-0 pentru olteni care se alatura celor de la ACS Poli Timisoara in sferturi.

Craiova a deschis scorul inca din minutul 8 prin Surugiu, jucator care a prins o super executie din marginea careului. Portarul brailean Olaru n-a avut nicio sansa sa se opuna golului.

Brailenii au ratat doua bune ocazii de egalare in finalul primului mitan prin acelasi jucator, Puscasu. Mai intai acesta a primit o minge de la adversar si n-a reusit sa profite din pozitie centrala, dupa care tot el a trimis pe langa poarta din afara careului.

Joc pe contre in partea secunda

Partea secunda l-a avut in prim plan pe brazilianul Gustavo, jucator care a trimis in bara la sase minute dupa reluarea jocului, pentru ca in minutul 55 portarul Calancea sa scoata peste poarta un sut greu din afara careului.

Mare ocazie ratata de Ivan singur cu portarul advers in minutul 76. Atacantul de nationala al Craiovei a incercat o scarita de efect si mingea a ocolit de putin poarta Brailei.

Olaru s-a remarcat in minutul 90 la sutul lui Surugiu dintr-o lovitura libera, dar in prelungiri n-a mai avut ce face la sutul lui Petre din interiorul careului si Craiova a inchis meciul asa cum il incepuse, cu gol.

Stiati ca...

Surugiu are doar 51 de minute jucate in Liga 1 in acest sezon si ca Petre nu a prins inca niciun minut pentru Craiova in prima liga, sezonul 2016/17?



Doua rezerve o califica pe Universitatea Craiova in sferturile Cupei Romaniei