Cupa Romaniei

Dinamo si Steaua n-au vazut poarta intr-un meci fara goluri

Nimic la nimic intre Dinamo si Steaua, joi seara, in prima mansa a semifinalelor Cupei Romaniei, un meci cu numeroase ocazii dar cu foarte putine suturi pe spatiul portii. Partidele retur vor avea loc pe 20/21 aprilie.

Steaua a fost echipa care a atacat mai mult si a ratat ocaziile cele mai clare, printre care si o bara prin Stanciu in minutele de final.

Dinamo nu a avut niciun sut pe spatiul portii si cea mai mare ocazie a fost ratata de Rotariu, jucator care nu a prins poarta in repriza secunda.

Intentiile ofensive ale Stelei s-au vazut inca de la inceputul meciului, echipa lui Laurentiu Reghecampf sufocand-o pe Dinamo cu un joc superior de posesie.

Ocazie ratata de Chipciu in minutul 17, prima a meciului. Sut cu exteriorul care se duce mult alaturi. O faza pornita de la cursa lui Filip pe stanga.

[news-118127]

Un minut mai tarziu dinamovistii au solicitat penalty la un presupus hent comis de Tamas in careu. Mingea l-a lovit intr-adevar in mana, dar aceasta era lipita de corp.

Prima minge a Stelei pe spatiul portii in minutul 30. Enache a reluat cu capul dintr-o centrare a lui Hamroun. Cerniauskas a retinut fara probleme.

Chipciu a ratat in minutul 44 cea mai mare ocazie a reprizei. Preluare in sase metri din devierea lui Enache si sut peste poarta.

Repriza secunda a inceput cu o noua ratare a Stelei, cu Papp reluand peste poarta din pasa lui Hamroun.

Dinamo a echilibrat disputa si a pus probleme prin Puljic, reluare peste poarta cu capul din sase metri, si Gnohere, care a trimis alaturi din cativa metri.

Al doilea sut pe poarta al Stelei a venit in minutul 62. Bourceanu a sutat de la peste 30 de metri, isna mingea nu i-a pus nicio problema lui Cerniauskas.

La cealalta poarta, Rotariu a ratat o mare ocazie pentru Dinamo in minutul 65. Sut peste poarta din interiorul careului.

Finalul meciului a apartinut Stelei, echipa care a ratat doua mari ocazii. Mai intai Enache a reluat cu capul pe langa poarta la bara a doua din centrarea lui Popa, pentru ca Stanciu sa suteze in bara cu patru minute inaintea finalului.

Dinamo: Cerniauskas – Hanca, Puljici, Mevlja, Olteanu – Nedelcearu - Rotariu, Palici (V. Lazar ’67), Anton (Bicfalvi ’58), Romario (Bartalstovu ‘80) – Gnohere. Antrenor: Mircea Rednic.

Steaua: Cojocaru – Ripa, Papp, Tamas, Momcilovici – L. Filip (Stanciu ’59), Bourceanu – Enache, Chipciu (Ad. Popa ’73), Hamroun (Pintilii ’66) – Tade. Antrenor: Laurentiu Reghecampf.



Dinamo si Steaua n-au vazut poarta intr-un meci fara goluri