Cupa Romaniei

Dinamo evita prelungirile cu Pandurii si se califica in sferturile Cupei Romaniei

Meci foarte disputat, miercuri seara, intre Pandurii Tg.Jiu si Dinamo in optimile de finala din Cupa Romaniei, partida cu cinci goluri si in care prelungirile au fost evitate in minutul 89.

Vojnovic, jucator introdus de Mircea Rednic in debutul reprizei secunde, a marcat golul de 3-2 din pasa lui Gnohere si a calificat-o pe Dinamo in sferturile de finala.

Dinamo a condus cu 1-0, dar pana la pauza s-a vazut depasita pe tabela de Pandurii la a treia intalnire a celor doua formatii in acest sezon la Severin.

Formatia din Stefan cel Mare a deschis scorul in urma primului corner al partidei. O faza care nu anunta prea mult, dar din care Nedelcearu a trimis in poarta la coltul scurt. Era doar minutul 8 si meciul se anunta inca de atunci unul foarte dens.

Bucuria dinamovistilor avea sa dureze doar patru minute, Hora restabilind egalitatea dintr-o faza simpla. Ciucur a patruns pe dreapta si a centrat in sase metri. Mevlja a respins in spate, dar acolo se afla Khalouta si de la acesta a venit pasa decisiva pentru reluarea lui Hora. O simpla formalitate pentru golgeterul din Liga 1.

Pandurii au trecut la conducere in minutul 31 in urma autogolului semnat de Nedelcearu. Acesta a deviat nefericit in propria poarta un balon centrat de pe dreapta si respins intr-o prima faza.

Dinamo a avut si un gol anulat la Gnohere in minutul 34, faza fiind una discutabila.

Echipa bucuresteana a egalat rapid la sase minute de la debutul partii secunde prin Rotariu. A fost o centrare de pe dreapta de la Palijc, iar Rotariu, fara marcaj la bara a doua, nu a facut decat sa impinga mingea in poarta.

Dinamovistii au presat mai mult in partea secunda, dar Gnohere nu a fost in zi de finalizare si a irosit trei pase foarte bune. S-a revansat insa in minutul 89 cand, din cadere, a pasat cu capul pentru reusita lui Vojnovic.

Doar doua necunoscute au mai ramas pentru completarea tabloului sferturilor de finala in Cupa Romaniei si le vom afla joi in urma partidelor Viitorul-FC Botosani (18:00) si FC Baia Mare-Steaua (20:30).

Pana acum s-au calificat Astra Giurgiu, CSMS Iasi, ACS Poli Timisoara, ASA Tg.Mures, CFR Cluj si Dinamo.



Dinamo evita prelungirile cu Pandurii si se califica in sferturile Cupei Romaniei