Cupa Romaniei

CSU Craiova - Steaua: Boicot in tribune. "Sper sa le dea Steaua sa iasa din ghete"

Vremurile bune in care echipele din Bucuresti plecau luate cu pietre de la Craiova par ca au apus. In 2014, suporterii olteni nu mai sunt infierbantati de venirea Stelei in oras, ba din contra.

Una dintre factiunile suporterilor olteni, Peluza 97, indeamna fanii sa nu vina joi, de la ora 20:30, la partida CSU Craiova - Steaua:  

"Peluza Sud 97 indeamna toti suporterii care au ramas langa echipa noastra iubita sa nu cedeze vorbelor aruncate pe internet si a tentatiei de a se duce la «ultimul meci» de pe Oblemenco. Acest meci nu are nici cea mai mica legatura cu noi. Va veni din nou vremea in care vom fi toti in Peluza Sud, cantand pentru Stiinta noastra. COERENTA SI MENTALITATE INAINTE DE TOATE !!!", au scris cei de la Peluza 97.

Ba mai mult, fanii Stiintei spera ca Steaua sa ii bata pe cei de la CSU Craiova: "Sper sa le dea Steaua sa iasa din ghete", scrie unul dintre fanii olteni.

Echipa CSU Craiova este a Primariei si nu e recunoscuta drept adevarata Stiinta de fanii locali. Universitatea Craiova a ramas a lui Adrian Mititelu, ingropata de acesta, insa suporterii nu par sa fi apreciat ca orasul lor are chiar si asa o noua echipa in Liga 1.



CSU Craiova - Steaua: Boicot in tribune. "Sper sa le dea Steaua sa iasa din ghete"