Cupa Romaniei

CSMS Iasi ajunge cu mare sansa in optimi

La un pas de eliminare a fost CSMS Iasi, marti seara, in duelul cu ACS Berceni (Liga 2) in 16-imile de finala ale Cupei Romaniei.

Divizionara secunda a deschis scorul in minutul 6 prin Leonard Dobre, fostul atacant al celor de la Iasi, iar gazdele au tinut de rezultat pana in minutul 90+2.

Un hent comis de Fasie in propriul careu a dus la penalizarea gazdelor cu lovitura de la 11 metri, iar Golubovic a transformat si a trimis meciul in prelungiri.

ACS Berceni a ramas in inferioritate numerica dupa eliminarea ivorianului Etienne pentru al doilea galben, iar cei de la Iasi au dominat reprizele de prelungire.

Madalin Ciuca a trimis in poarta cu un voleu din interiorul careului, insa reusita iesenilor a fost anulata corect pe motiv de offside.

Astfel, meciul a ajuns la loviturile de departajare, unde Golubovic a deschis seria loteriei de la 11 metri cu un sut in bara.

Au urmat ratarile lui Dobre si Fasie pentru Berceni, in timp ce Enescu, Gheorghe si Piccioni au transformat pentru CSMS Iasi.

Cioranu a pastrat sperantele gazdelor, dar golul lui Mihalache a pus capat intalnirii, CSMS Iasi calificandu-se cu sansa in optimi dupa 1-1 in 120 de minute si 4-2 la loviturile de departajare.

CFR Cluj, calificare in inferioritate numerica

Camerunezul Beleck a salvat-o pe CFR Cluj pe terenul lui CS Balotesti cu un gol in minutul 112.

Reusita acestuia a venit pe fondul unui joc in inferioritate numerica pentru echipa lui Francisc Dican, dupa ce Negrut a primit cartonasul rosu pentru o lovitura in figura unui adversar.



CSMS Iasi ajunge cu mare sansa in optimi