Cupa Romaniei

Craciunescu spune ca Ripa a simulat la Craiova: “Eu n-as fi dat penalty”

Ion Craciunescu, fost arbitru international si presedinte al Comisiei Centale a Arbitrilor, s-a exprimat cu privire la decizia lui Alexandru Tudor de a dicta penalty in meciul CSU Craiova-Steaua, lovitura de la 11 metri care a decis pana la urma meciul.

“Dupa parerea mea Balaj si Tudor sunt cei mai buni arbitri ai Romaniei din ultimii 15-20 ani, dar eu daca eram in locul lui Tudor nu dadeam penalty la acea faza. Cand dai penalty toata lumea trebuie sa fie lamurita. Daca privesti faza de mai multe ori observi ca este o simulare, jucatorul bate pe ambele picioare, sare in aer si se rostogoleste. Daca avea loc un contact trebuia sa fie o alta cazatura”, a spus Craciunescu la Sport.ro

Fostul arbitru international al Romaniei a criticat si absenta vreunui reprezentant al FRF la meciul de adio jucat de Craiova pe stadionul legendar Ion Oblemenco.

“Cred ca la un astfel de meci trebuia obligatoriu sa fie prezent un reprezentant al FRF pentru o echipa care a produs o istorie nationala pe un stadion care a produs foarte multe momente frumoase pentru fotbalul nostru”, este de parere Craciunescu.



Craciunescu spune ca Ripa a simulat la Craiova: “Eu n-as fi dat penalty”