Cupa Romaniei

CFR Cluj se califica in optimile Cupei Romaniei in dubla inferioritate numerica

Detinatoarea trofeului, CFR Cluj, a obtinuta o victorie scurta, marti, pe terenul divizionarei secunde CSM Rm.Valcea, scor 1-0, si obtine astfel calificarea in optimile de finala in Cupa Romaniei.

Unicul gol al meciului din Zavoi a fost marcat de francezul Omrani cu o deviere din sase metri in minutul 11 al partidei.
 
Valcenii au presat in cautarea golului egalizator, dar Geanta si Dina au ratat ocazii importante in finalul primei reprize.
 
Minca a respins in fata un balon centrat din dreapta si acelasi Geanta nu a reusit sa reia in poarta in minutul 54, dupa care, trei minute mai tarziu, portarul gazelor Cabuz a avut interventia meciului. Acesta a scos cu o mana sutul in forta trimis de Camora dintr-o lovitura libera.
 
Ocazia meciului a fost insa ratata de Cristea, mijlocasul gazdelor reluand cu capul peste poarta in minutul 83 intr-o situatie de superioritate numerica in careul clujenilor.
 
Echipa oaspete a incheiat meciul in dubla inferioritate numerica, dupa ce Ene (min.70) si Omrani (min.90) au fost eliminati pentru cumul de cartonase galbene.



CFR Cluj se califica in optimile Cupei Romaniei in dubla inferioritate numerica