Cupa Romaniei

CFR Cluj revine de la 3-0 si elimina CS Mioveni din Cupa Romaniei cu un gol marsav

Meci dramatic intre CS Mioveni si CFR Cluj prin desfasurarea scorului si conditiile meteorologice in care s-a disputat, echipa din Liga 1 obtinand calificarea in semifinalele Cupei Romaniei dupa ce a revenit de la 0-3 in deplasare cu echipa lui Claudiu Niculescu.

CS Mioveni a condus cu 3-0 si parea ca va continua seria surprizelor, dar CFR Cluj a intors rezultatul cu patru goluri in partea secunda. Unul dintr-un penalty discutabil si un altul care a starnit furia gazdelor.

La o minge pe care trebuiau sa o trimita inapoi in compensatie pentru un balon cedat deliberat de argeseni in afara terenului, cei de la CFR Cluj au ales sa joace pe poarta si Tade a marcat. 

A fost golul de 3-3 care naruia practic visul gazdelor de a continua competitia. A venit apoi reusita lui Ivanovski din minutul 89 si clujenii au obtinut o calificare nesperata.

Partida s-a incheiat cu un scandal monstru pe teren, iar jucatorii de la CFR au fost bombardati cu bulgari de spectatorii de la tribuna intai in drumul spre vestiare. Si pentru ca tabloul sa fie complet, jucatorii au raspuns la randul lor aruncand cu bulgari in spectatori.

[news-111069]

Pentru CS Mioveni au marcat Stoica '36, Nila '51, 'Galan '59, iar pentru CFR au incris Tade '62 (penalti), '87, Chanturia '68 si Ivanovksi '90+4.

CS Mioveni: Oct. Popescu - Negoita, Calvin, Stoica, Stan - Al. Rauta, Biceanu (Marzeanu '72), Galan - A. Popa, Ayza, Nila (Vintila '61). Antrenor: Claudiu Niculescu

CFR Cluj: Felgueiras - Susic, Larie, I. Rada, Camora - Petrucci, Muniru, Jazvici (Tiago Lopez '46), Jakolis (Chanturia '54) - Tade, Dore (Ivanovski '79). Antrenor: Francisc Dican

Cartonase galbene: Popescu '60, Vintila '82 / Rada '52, Camora '53, Tade '54, Muniru '83

Meciul a fost arbitrat de Dragos Istrate, ajutat de asistentii Cristian Marchidanu si Marius Badea, arbitru de rezerva fiind Marcel Birsan.

[news-111068]



CFR Cluj revine de la 3-0 si elimina CS Mioveni din Cupa Romaniei cu un gol marsav