Cupa Romaniei

Steaua, eliminata din Cupa Romaniei la penaltyuri

Dupa un nou meci in care practic n-a jucat nimic, Steaua a fost eliminata de CS Mioveni in optimile de finala din Cupa Romaniei dupa loviturile de departajare. Dupa 90 de minute a fost 0-0, dupa care ambele echipe au marcat cate un gol in reprizele de prelungiri. Pentru Steaua au ratat de la 11 metri Boldrin si De Amorim, tocmai jucatorii adusi de la Astra sa faca diferenta. Meciul a fost LIVE TEXT pe onlinesport.

In nota obisnuita a majoritatii partidelor din acest final de an, Steaua n-a reusit nici la Mioveni sa impresioneze prin jocul aratat in fata unei echipe care si-a vazut interesul baricandanu-se inca din debut in propria jumatate. Laurentiu Reghecampf anunta schimbari masive din iarna nemultumit de jocul propriei echipe.

Un joc de asteptare din partea gazdelor si ocazii putine la ambele porti. Singura notabila a primei reprize a apartinut gazdelor, in minutul 37, la patrunderea lui Nastasie si sutul acestuia blocat de Nita dupa depasirea cu usurinta a stoperului Moke.

Dupa pauza au aparut si ocaziile, cea mai mare fiind ratata de Staicu de la gazde. Scapat singur cu portarul, acesta nu a reusit sa-l invinga pe Nita. Portarul stelist a respins in extremis cu piciorul la o faza limita.

Zece minute mai tarziu, in minutul 65, a fost randul Stelei sa iroseasca o buna sansa de gol la patrundere pe stanga a lui Momcilovic. Sutul acestuia s-a dovedit unul de fundas si nu a prins poarta.

Mare ocazie pentru Steaua cu patru minute inaintea epuizarii timpului regulamentar la mingea trimisa de Boldrin din lovitura libera si care a muscat din transversala.

Prelungiri cu goluri

S-a ajuns astfel in prelungiri, unde cei de la Mioveni au dezghetat tabela parca incremenita la cele -5 grade din atmosfera. Tosca l-a scapat din marcaj pe Nila si acesta a finalizat cu un sut din pozitie unu la unu cu Nita.

In minutul 104 Steaua rata o imensa ocazie dupa ce Momcilovic ramanea singur cu portarul Popescu. Interventie providentiala a acestuia.

Steaua a egalat in cele din urma in a doua repriza de prelungiri prin Achim din centrarea lui Ovidiu Popescu si pasa cu capul a lui Pintilii. Gazdele au cerut insa un fault la deposedarea pe care fundasul dreapta stelist a facut-o asupra lui Galan inainte de centrare.

Mai mult decat atat, Galan avea sa fie si eliminat din joc in minutul 115 pentru un fault din spate asupra lui Achim.

Loteria de la 11 metri

Calificarea s-a jucat la penalty-uri, unde Boldrin a ratat primul pentru Steaua, trimitand peste poarta, dupa care Nastasie de la Mioveni i-a trimis practic o pasa in bratele portarului Nita.

Dupa primele cinci lovituri scorul a ramas in echilibru, 4-4, dupa care De Amorim a executat si el peste poarta, iar Boboc a adus fericirea pentru cei de la Mioveni. Chiar si asa, Gigi Becali nu face tragedie din eliminarea Stelei.



Steaua, eliminata din Cupa Romaniei la penaltyuri