Cupa Romaniei

Au fost stabilite urnele pentru tragerea la sorti a optimilor Cupei Romaniei (Joi, ora 11:00)

Joi de la ora 11:00 Casa Fotbalului va gazdui tragerea la sorti a meciurilor fazei optimilor de finala in Cupa Romaniei. Cele 16 echipe ajunse in aceasta etapa a intrecerii au fost repartizate in doua urne valorice, dupa cum urmeaza.

Urna A - Astra Giurgiu, Steaua Bucuresti, Pandurii Targu Jiu, Dinamo Bucuresti, Viitorul Constanta, ASA Targu Mures, CSM Poli Iasi, CFR Cluj, Dacia Unirea Braila, CS Afumati, ACS Poli Timisoara.

Urna B - CS Universitatea Craiova, FC Voluntari, Gaz Metan Medias, CS Mioveni, Luceafarul Oradea.

Se grupeaza echipe din urna A cu echipe din urna B (5 jocuri) si, in continuare, cele 6 echipe ramase in urna A se grupeaza intre ele (3 jocuri). Pentru jocurile din optimi, sferturi de finala si semifinale, echipele calificate vor fi repartizate in aceleasi urne valorice ca si in cadrul saisprezecimilor, cu exceptia prevederilor art.30, alin.5.1 din ROAF, tragerea la sorti urmand sa se efectueze in mod similar, anunta FRF.

Jocurile din saisprezecimile, optimile si sferturile de finala se disputa in sistem eliminatoriu, intr-o singura mansa, pe terenul echipei de categorie inferioara sau mai slab clasata in campionatul precedent. In cazul in care jocurile din Cupa Romaniei urmeaza sa fie televizate in direct si sunt programate in nocturna, iar clubul organizator nu dispune de un stadion dotat cu instalatie de iluminat, jocul se va programa pe un stadion din localitatea cea mai apropiata, care indeplineste conditiile regulamentare necesare disputarii jocului si televizarii.



Au fost stabilite urnele pentru tragerea la sorti a optimilor Cupei Romaniei (Joi, ora 11:00)