Cupa Romaniei

Astra Giurgiu si Petrolul Ploiesti joaca un nou meci tactic pentru un loc in finala Cupei Romaniei (LIVE 20:30)

Cupa Romaniei Timisoareana programeaza miercuri seara, de la ora 20:30, primul retur din semifinale, meciul dintre Astra Giurgiu si Petrolul Ploiesti. In tur, la Ploiesti, a fost egal, 0-0.

Presedintele Astrei, Dinu Gheorghe, se asteapta la un meci strans care ar putea ajunge la loviturile de departajare. El a decalarat ca Astra nu ar trebui sa primeasca gol si ca se asteapta la un prim 11 al Petrolului care sa arate astfel: Pecanha - Alcenat, Geraldo, Manasse, Guilherme - Hoban, de Lucas - Fernandez, Albin, Teixeira - Camara.

"Meciul va semana cu cel din tur, tacticizat. Ma astept sa nu primim gol", a spus "Vama". Acesta a adugat ca Budescu va juca in primul 11, ceea ce ar putea face diferenta.

Florin Marin, antrenorul celor de la Astra, a descris acest meci drept "cel mai important din acest sezon".

Partida se va juca cu casa inchisa, iar fanii Petrolului vor fi prezenti in numar de 300. La centru se va afla arbitrul Cristian Balaj.

Va invitam sa urmariti meciul in timp real, in modulul nostru dedicat de live text, de la ora 20:30.

Returul celei de-a doua semifinale, Dinamo - Steaua, are loc joi de la ora 20:30. In tur a fost 5-2 pentru Steaua, un meci considerat pe teren propriu jucat pe National Arena. 

Finala Cupei Romaniei are loc pe 23 mai, pe Arena Nationala.



Astra Giurgiu si Petrolul Ploiesti joaca un nou meci tactic pentru un loc in finala Cupei Romaniei (LIVE 20:30)