Cupa Romaniei

Astra Giurgiu, calificare in sferturile Cupei Romaniei dupa 3-1 cu Luceafarul Oradea

Campioana Astra Giurgiu s-a impus, joi dupa-amiaza, in duelul cu Luceafarul Oradea din optimile Cupei Romaniei, scor 3-1 (1-1), la capatul unui meci disputat pe un teren greu acoperit de zapada. Meciul a fost live text pe onlinesport.

Alibec a ratat prima ocazie a meciului in minutul 15 cand, ramas liber in fata portii, a trimis in transversala la o eroare de marcaj a aparatorilor adversi.

Atacantul aflat la penultimul meci pentru Astra rata zece minute mai tarziu o alta ocazie si mai mare de gol. Gasit excelent in fata portii de Morais, jucatorul care va pleca la Steaua a fost blocat de portarul Pap.

Doua goluri in finalul reprizei

In cele din urma deschiderea scorului s-a produs in minutul 34 si i-a apartinut fundasului lateral Junior Morais. Acesta a scuturat plasa cu un sut din interiorul careului la o combinatie rapida cu Alibec.

Doar sase minute s-au bucurat de avantaj giurgiuvenii, pentru ca Cigan, jucator care nu mai marcase de doi ani, avea sa restabileasca egalitatea in minutul 40 cu o lovitura de cap in urma unui corner contestat de oaspeti.

Astra, dominatoare in partea secunda

Echipa vizitatoare a marit ritmul jocului in debutul partii secunde si ocaziile n-au intarziat sa apara. Mai intai Pap a respins in minutul 50 sutul lui Sapunaru din lovitura libera, pentru ca dupa alte doua minute Ionita sa rateze incredibil din pozitie centrala cu poarta in fata.

Meciul s-a decis intr-un interval de doar trei minute. Mai intai atacantul gazdelor Arnautu a ratat incredibil singur cu Gavrilas, portar intrat la pauza in locul lui accidentatului Lung, pentru ca doua minute mai tarziu Niculae sa faca 2-1 pentru Astra cu o executie din cadere.

Cigan a trecut pe langa egalare in minutul 75, cand a reluat cu capul pe langa poarta o centrare din dreapta, pentru ca Hlinca sa inchida meciul cu un autogol in minutul 89 la centrarea lui Niculae pentru Alibec.



Astra Giurgiu, calificare in sferturile Cupei Romaniei dupa 3-1 cu Luceafarul Oradea