Cupa Romaniei

ASA Tirgu Mures merge en-fanfare in sferturi

Muresenii au scutit Ceahlaul de corvoada prezentei in Cupa Romaniei, miercuri seara, scor final 4-0, intr-un meci in care au inscris Gorobsov, Henrique, Hora si Bumba, iar ecuatia calificarii a fost rezolvata inca din debutul partii secunde. Nicolas Gorobsov, cu un gol si o pasa de gol, a fost declarat omul meciului.

Jocul de la Tirgu Mures a debutat surprinzator, cu Ceahlaul in jumatatea de teren a gazdelor. In minutul 5, George Carjan a expediat un sut din intoarcere pe directia lui Stancioiu.

ASA a inceput sa puna stapanire pe meci, putin lipsind ca Ioan Hora sa deschida scorul, in minutul 21. Bumba a centrat perfect de pe dreapta, iar extrema muresenilor a trimis cu latul in stalpul din stanga lui Jovic, din 7-8 metri.

Zece minute mai tarziu, Carjan nu a putut cadra, cu dreptul, din 16 metri, la o minge asezata de Tudor Mandrusca. Pe contraatac, Gabi Muresan a oferit replica cu o executie fulgeratoare, la care Jovic a blocat cu mari emotii.

Scorul pauzei, 1-0 pentru ASA Tirgu Mures, a fost stabilit in prelungiri de argentinianul Gorobsov. Fostul mijlocas al lui ACS Poli Timisoara a trimis mingea la vinclu printr-un demivoleu splendid de la 17 metri, dupa o pasa primita de la Gabi Muresan.

Henrique a revenit cu gol printre titularii muresenilor, imediat dupa reluare. Gorobsov a centrat perfect de la coltul terenului, portarul Ceahlaului a iesit neconvingator sa respinga, iar brazilianul a punctat cu o lovitura de cap bine plasata.

Echipa lui Pustai era deja in sferturi, in minutul 53, cand Hora l-a surprins pe Jovic cu o executie frumoasa din preajma careului.

Bumba a majorat scorul cu un sfert de ora inainte de final, din pasa lui Amauri de pe partea dreapta. Bumba a preluat in zona punctului de la 11 metri si a trimis imparabil sub bara transversala.

Stancioiu a evitat in prelungiri primirea unui gol de la mijlocul terenului. Apoi, a rezolvat o situatie de unu la unu cu Andrei Pavel.

ASA Tirgu Mures: Stancioiu - Sepsi (Salageanu 68), Balaur, Constantin, Velayos - Muresan, Gorobsov - Bumba, Zicu (Voiculet 46), Hora (Amauri 57) - Henrique

Ceahlaul Piatra Neamt: Jovic - Dumitras, Gorea, Marc, Slavickas - Tabacariu (R. Caruta 78), Onciu - Popadiuc (Gheorghiu 59), Carjan, Margina - Mandrusca (A. Pavel 68)

Arbitru: Dragos Istrate (Bucuresti)

Cartonase galbene: Gorea 78, Onciu 90

Cartonase rosii: -

Stadion: Transil (Tirgu Mures)

Spectatori: 1000



ASA Tirgu Mures merge en-fanfare in sferturi