Cupa Romaniei

ASA Tg.Mures, prima semifinalista in Cupa Romaniei

Echipa ASA Tg.Mures s-a calificat, marti seara, in semifinalele Cupei Romaniei dupa 7-6 la loviturile de departajare cu ACS Poli Timisoara pe terenul banatenilor.

La finalul celor 90 de minute scorul a fost 1-1, dupa ce muresenii au reusit sa egaleze in ultimele minute prin muntenegreanul Sasa Balic.

Tot in ultimele minute cei de la ASA Tg.Mures au ramas si in inferioritate numerica, Pablo Brandan primind al doilea cartonas galben pentru un fault la centrul terenului.

Astfel s-a intrat in prelungiri unde Timisoara a dominat meciul, ratand cele mai mari sanse de gol in fata unui Stancioiu in zi de gratie. Portarul celor de la ASA a scos in extremis o lovitura de cap a lui Elek rezultata dintr-o faza fixa.

Acelasi Stancioiu a aparat lovitura de la 11 metri executata de Artean, a 14-a si cea care avea sa puna capat confruntarii.

Timisoara a condus cu 1-0 dupa golul marcat in minutul 24 de Elek. Banatenii au irosit de asemenea si un penalty scos de acelasi jucator. Stancioiu, eroul oaspetilor, a reusit sa respinsa sutul lui Hernandez de la punctul cu var.

ACS Poli Timisoara: Kirschstein - Belu, Scutaru, Luchin (Melinte '64), D. Popescu - Sarmov, Llorente - Barbut (O. Popescu '86), Javi Hernandez (Artean '74), Curtean - Elek. Antrenor: Florin Marin

ASA Targu Mures: Stancioiu - Golanski (Candrea '115), Ivan Gonzalez, Balic, Velayos - Gorobsov, Brandan - Hanca (Borza '73), Ramiro Costa, Romario - Axente (Manolov '62). Antrenor: Cristiano Bergodi

Cartonase galbene: Llorente '20, Belu '48, Sarmov '65, Popescu '82 / Romario '28, Brandan '64, Gonzalez '87, Balic '105, Golanski '113, Gorobsov '117

Cartonas rosu: Brandan '90+3



ASA Tg.Mures, prima semifinalista in Cupa Romaniei