Cupa Romaniei

ASA Tg.Mures elimina Bacaul printr-un penalty inventat

Formatia ASA Tg.Mures s-a calificat, miercuri dupa-amiaza, in sferturile de finala ale Cupei Romaniei, dupa ce s-a impus cu 1-0 (0-0) pe terenul divizionarei secunde SC Bacau.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Gorobsov din lovitura de la 11 metri, un penalty acordat la o simulare a lui Ivan Gonzalez in suprafata de pedeapsa a bacauanilor.

SC Bacau, a treia clasata in Seria I din Liga 2, a dominat copios prima parte a meciului, cand jucatorii lui Cristi Popovici au ratat nu mai putin de patru ocazii uriase de a marca.

Viciu, rezerva lui Stancioiu la meciurile din Liga 1, a facut meciul vietii si a inchis poarta celor de la ASA Tg.Mures, contribuind decisiv la aceasta calificare.

In minutele suplimentare ale meciului gazdele au avut sansa egalarii dintr-o lovitura libera de la 17 metri, dar Hulubei a sutat mult peste poarta si SC Bacau si-a luat astfel adio de la Cupa Romaniei.

ASA Tg.Mures devine a patra formatie calificata in sferturile Cupei Romaniei, dupa Astra Giurgiu, CSMS Iasi si ACS Poli Timisoara.



ASA Tg.Mures elimina Bacaul printr-un penalty inventat