Cupa Romaniei

Accidentare grava produsa de un jucator de-al lui Hagi. Reactia "Regelui" si a celui care a produs accidentarea

Meciul CSU Craiova - Viitorul Constanta a fost intrerupt de un incident nefericit. Unul dintre jucatorii olteni s-a ales cu piciorul rupt, dupa o interventie din spate, cu talpa.

Seroni, de la Viitorul, a incercat o interventie prin alunecare, din spate, asupra lui Nicusor Bancu, de la CSU Craiova. Manevra nu a iesit asa cum a dorit fotbalistul lui Hagi, crampoanele au atins gamba adversarului si i-au rupt piciorul.

Bancu se va opera de urgenta si va rata cel mai probabil toate etapele ramase din acest an, urmand sa revina abia din retur.

"Am urmarit mingea, am atins-o, nu stiu cum s-a intamplat nefericitul accident. Regret nespus de mult. Sunt alaturi de tine, Nicusor, pentru tot ce vei avea nevoie si iti doresc sa te faci bine repede!”, a decalrat  Seroni pentru site-ul celor de la Viitorul

Gica Hagi, patronul celor de la Viitorul, a declarat dupa meci ca episodul a fost unul nefericit, insa din pacate fotbalistii sunt expusi acestor accidentari grave.

"Imi pare foarte rau, nici nu mai conteaza rezultatul dupa o asemenea accidentare. Eu am vazut ca s-a intrat la minge, dar apoi s-a intamplat altceva. Acesta este din pacate riscul in meseria de fotbalist", a spus Hagi dupa meci.

CSU Craiova a invins Viitorul, miercuri seara, in optimile de finala ale Cupei Romaniei.

Foto: Digi Sport



Accidentare grava produsa de un jucator de-al lui Hagi. Reactia "Regelui" si a celui care a produs accidentarea