Cupa Mondiala 2014

Spania paraseste Mondialul cu o victorie de palmares in fata Australiei

Una dintre cele mai triste victorii din istoria nationalei Spaniei. Astfel am putea rezuma in doar cateva cuvinte succesul campioanei mondiale din partida cu Australia, un meci fara nicio miza pentru ambele formatii deja eliminate din competitie.

Spania s-a impus cu 3-0 la Curitiba prin golurile a trei jucatori ignorati aproape in totalitate de Vicente Del Bosque in primele doua meciuri din Grupa B.

Ce ironie totusi pentru tehnicianul iberic, nu-i asa, sa-i vada stralucind intr-un meci palid pe David Villa, Fernando Torres si Juan Mata, jucatori pe care I-a neglijat in partidele cu Olanda si Chile.

Villa a deschis scorul in prima repriza cu un calcai superb din pasa lui Juanfran, pentru ca in partea secunda sa paraseasca terenul in lacrimi, constient ca a fost ultimul sau meci in tricoul nationalei.

Mata a intrat si el in partea secunda pentru a-l servi ideal pe Torres, iar atacantul lui Chelsea l-a executat pe Ryan cu un sut la coltul lung.

Acelasi Mata avea sa inchida tabela si sa pecetluiasca astfel iesirea Spaniei din competitie cu o victorie de care foarte putini isi vor mai aminti cu placere peste ani.



Spania paraseste Mondialul cu o victorie de palmares in fata Australiei