Cupa Mondiala 2014

Portugalia bate degeaba Ghana. Ambele pleaca acasa

Victorie de palmares obtinuta de Portugalia, joi seara, in fata Ghanei la Brasilia, scor 2-1, rezultat care a adancit si mai mult amaraciunea lusitanilor dupa acel esec categoric cu Germania din meciul inaugural.

LINKURI RAPIDE: Grupe CM 2014 - Clasamente actualizate, rezultate, program | Golgheteri Tabloul faza finalaCalendar pe zile CM 2014 | Prezentare: Toate echipele | Loturi finale | Top 20 de lucruri de stiut despre Mondial

 

Portugalia a inceput in forta si Cristiano Ronalo a trimis in transversala in minutul 6 cu un sut din actiune.

Ghana a replicat taios prin Gyan, blocat de Beto, inainte ca Boye sa comita o mare eroare si sa trimita in propria poarta o minge centrata din partea stanga.

Era minutul 31 si Portugalia prelua conducerea printr-un autogol ce e drept foarte spectaculos.

In partea secunda Ghana a fost echipa mai prezenta in joc, iar africanii au pus mari probleme la poarta lusitanilor, din ce in ce mai apatici.

Pe acest fond Gyan a restabilit egalitatea cu o lovitura de cap din sase metri in minutul 58. Au urmat minute bune de dominare a africanilor, dar o dominare neconcretizata pe tabela de marcaj.

Cu noua minute inaintea finalului Cristiano Ronaldo a primit cadou in careul advers un balon de la portarul advers Daouda si a trimis pentru 2-1.

Acelasi Ronaldo avea sa rateze alte trei mari ocazii pana la finalul meciului, iar Portugalia iese din competitie dupa faza grupelor la golaveraj in fata Statelor Unite.



Portugalia bate degeaba Ghana. Ambele pleaca acasa