Cupa Mondiala 2014

Mexicul bate Croatia si merge in optimile Cupei Mondiale

Mexicul a dominat Croatia si s-a calificat luni noapte in optimile de finala ale Cupei Mondiale 2014. Mexicanii au avut un penalty refuzat, insa dupa aceea au marcat de trei ori, castigand cu 3-1. Aztecii vor da piept in faza eliminatorie cu Olanda. Croatii au fost fotografiati dezbracati, dar si eliminati si cu banii luati, ei nereusind sa bata si sa se califice in acest meci.
ULTILE CM 2014: Grupe CM 2014 - Clasamente actualizate, rezultate, program | Golgheteri Tabloul faza finalaCalendar pe zile CM 2014 | Prezentare: Toate echipele | Loturi finale | Top 20 de lucruri de stiut despre Mondial

In prima repriza, Mexicul a avut o bara prin Herrera. Mingea a lovit cu sete vinclul, dupa un sut violent din afara careului. Cu toate ca echipa Croatiei a dominat posesia, Mexicul a fost echipa care si-a creat ocazii cu adevarat periculoase.

In partea secunda, Mexicul a marcat de trei ori in 10 minute. Arbitrul le refuzase la 0-0 un penalty clar, la o faza in care Srna aparase realmente aparase ca un portar adevarat, plonjand in careul Croatiei. Srna l-a pacalit pe arbitru prefacandu-se ca mingea nu l-a lovit in maini, ci in cap, tinandu-se teatral de tample.

Marquez, Hernando si Guardado au dus scorul la 3-0 in minutele 72, 75 si 82. Croatia a marcat primul gol incasat de Mexic la acest turneu final, in minutul 88, prin Srna.

Primul gol a fost inscris de Marquez cu capul, dupa un corner, iar pe fondul unui joc aparent de atac al Croatiei scorul a devenit 2-0 printr-o executie frumoasa a lui Guardado, un sut cu piciorul stang din partea stanga a careului croat. Hernandez a dus scorul la 3-0 dupa un corner recentrat, el aparand la momentul potrivit, la bara a doua si lovind mortal.

Mexicul, echipa care a ajuns la Cupa Mondiala la mana rezultatelor, va da piept cu Olanda in optimile de finala, iar orice rezultat este posibil.



Mexicul bate Croatia si merge in optimile Cupei Mondiale