Cupa Mondiala 2014

Luis Suarez savureaza din plin succesul cu Anglia: “M-am razbunat”

Desemnat cel mai bun fotbalist din Premier League sezonul trecut, atacantul Luis Suarez a invins practic de unul singur nationala Angliei in meciul castigat de Uruguay cu 2-1.

Luis Suarez nu si-a ascuns satisfactia pentru aceasta victorie de rasunet si spune ca astfel s-a revansat fata de toate criticile indurate in fotbalul englez.

“Am visat la acest moment si ma bucur deel pentru toate cele indurate si criticile primite”, a spus Suarez dupa succesul obtinut de Uruguay in fata Angliei prin cele doua goluri ale sale.

“Inaintea meciuri prea multi oameni din Anglia au ras de atitudinea mea din ultimii ani, iar acum este un moment foarte bun pentru mine. Vreau sa vad ce mai spun acum toti acestia. A fost unul dintre cele mai bune meciuri pe care le-am facut in cariera. Traiesc un moment incredibil”, a mai spus Suarez.

Luis Suarez a fost suspendat in doua randuri la Liverpool dupa ce a adresat mai multe remarci cu tenta rasiala lui Patrice Evra de la Manchester United si apoi l-a muscat de mana pe Branislav Ivanovic de la Chelsea.



Luis Suarez savureaza din plin succesul cu Anglia: “M-am razbunat”