Cupa Mondiala 2014

Anglia paraseste Cupa Mondiala fara victorie, Costa Rica liderul surpriza al Grupei D

Costa Rica a obtinut punctul de care avea nevoie in fata Angliei, scor 0-0, pentru a ramane liderul Grupei D, la capatul unui meci modest in care Sturridge a irosit cateva oportunitati de a modifica tabela de pe Estadio Mineirao, in timp ce americanii au fost mai tot timpul cu ochii pe ceas.
LINKURI RAPIDE: Grupe CM 2014 - Clasamente actualizate, rezultate, program | Golgheteri Tabloul faza finalaCalendar pe zile CM 2014 | Prezentare: Toate echipele | Loturi finale | Top 20 de lucruri de stiut despre Mondial

Costaricanii au avut un start mai bun de meci in fata unui adversar cu multe nume noi propuse in primul 11. Roy Hodgson a schimbat liniile, astfel incat Campbell (3) si Diaz (6) au avut spatii suficiente pentru a ameninta de la distanta buturile aparate de Foster.

In minutul 13, Sturridge a aparut la finalizare cu un sut frumos de la limita careului, care aproape ca a sters bara din stanga lui Navas.

Tot Sturridge, cinci minute mai tarziu, a incercat poarta lui Navas cu o folha seca de la aproximativ 25 de metri, care a ocolit tinta.

La mijlocul primei parti, Celso Borges a trecut pe langa deschiderea scorului cu o executie splendida din lovitura libera. Foster a plutit in aer si a deviat usor de la vinclu, cu varful degetelor, mingea izbind transversala in drumul ei spre corner.

Sturridge si-a continuat suita de ocazii la poarta adversa cu o lovitura de cap imprecisa, de la 8 metri, dupa o un corner executat de pe partea dreapta (35).

Sturridge s-a mentinut la acelasi nivel si in partea secunda, cand, la patru minute dupa reluarea jocului, a fost blocat la sacrificiu de Navas intr-o situatia de unu la unu venita pe fondul unui ricoseu fericit.

Sturridge nu a fost capabil sa il invinga pe Navas nici in minutul 65, cand a primit pe 6 metri, lateral dreapta, finalizand pe langa portarul Costa Ricai dar si pe langa stalpul din dreapta acestuia.

Englezii au fortat prima victorie pe final, cand Roy Hodgson i-a introdus in teren pe Steven Gerrard si Wayne Rooney. Jucatorul lui United a fost aproape sa modifice tabela pentru prima data in meci, in minutul 80, cand Navas a deviat in corner, de sub transversala, executia de finete a Capcaunului.

Costa Rica: Navas - Gamboa, Duarte, Miller, Diaz, - Gonzalez, Tejeda - Ruiz, Borges (Barrantes 79), Brenes (Bolanos 60) - Campbell (Urena 63)

Anglia: Foster - Jones, Cahill, Smalling, Shaw - Wilshere (Gerrard 73), Lampard - Milner (Rooney 76), Barkley, Lallana (Sterling 62) - Sturridge

Arbitru: Djamel Haimoudi (Algeria)

Cartonase galbene: Gonzalez 61/ Barkley 53, Lallana 57

Cartonase rosii: -

Stadion: Estadio Mineirao (Belo Horizonte)

Spectatori: 57.000



Anglia paraseste Cupa Mondiala fara victorie, Costa Rica liderul surpriza al Grupei D