Cupa Ligii

Dinamo avanseaza in Cupa Ligii

Dinamo a invins Concordia in deplasare, scor 3-1, intr-un meci contand pentru optimile de finala ale Cupei Ligii Adeplast. Traian Marc a gafat la debut, dar Dinamo a avut puterea de a reveni in meci printr-un triunghi impresionant de pase, cu Bilinski cap de linie, continuat de Valentin Lazar cu o actiune de fotbalist pur-sange. Dinamo s-a desprins in invingatoare, cu un sfert de ora inainte de final, gratie penaltiului obtinut de Bilinski si transformat de Boubacar.

Startul de meci nu a oferit prea multe faze de poarta, in conditiile in care Lazar a patruns in careul advers undeva dupa primul sfert de ora si a continuat cu o pasa la Lazar, a carui finalizare a mers mult pe langa vinclu.

In minutul 20, Olberdam a profitat de gafa lui Traian Marc deschizand scorul printr-un sut slab de la 17 metri, cu latul. Marc a gafat ca un incepator la primul joc in tricoul "cainilor".

Golul egalizator s-a scris pe traseul Dorin Rotariu - Stefan Barboianu - Bilinski. Varful lui Dinamo a inscris din apropiere, la o centrare excelenta din flancul drept primita de la Barboianu.

Prima repriza s-a incheiat cu un duel unu la unu purtat intre Marc si Wellington. Jucatorul Concordiei s-a pierdut cu firea singur cu Marc, iar scorul pauzei a ramas cel stabilit in minutul 28.

In minutul 51, Lazar a adus-o pe Dinamo in avantaj printr-o cursa personala, in care l-a luat pe Dragarsky la pret de matineu si nu s-a oprit decat in momentul in care mingea s-a izbit de plasa portii lui Ramniceanu.

Spre final, Kamil Bilinski a obtinut o lovitura de pedeapsa dupa intrarea neglijenta in careu a lui Stan, transformata cu multa eleganta de Mansaly Boubacar (78).

In prelungiri, bara a stat in calea fericirii lui Gavrila, care l-a lobat superb pe Ramniceanu, dar mingea s-a incapatanat sa se opreasca in stalpul din dreapta sa.

Concordia: Ramniceanu – Reljic, Maftei, Dragarsky, Bucurica – Stan, Rosu (M. Dina 58), Olberdam, Henrique (T. Serediuc 68) – Bajenaru, Wellington (Timov 83)

Dinamo: Marc – Grecu, Ad. Popa, Durimel, Fai (I. Serban 61) – Elton, Boubacar – Lazar, Rotariu (B. Gavrila 82), Barboianu – Bilinski (D. Lemac 89)

Arbitri: Marcel Barsan - Bogdan Gheorghe si Iulian Radu (toti din Bucuresti). Rezerva: Horia Mladinovici (Bucuresti). Observator arbitri: Irina Mart (Bucuresti). Observator joc: Paul Cazan (Bucuresti)

Cartonase galbene: Dragarsky 65, T. Serediuc 69/ D. Rotariu 29, Barboianu 60, Ad. Popa 90, Grecu 90+4

Cartonase rosii: -

Stadion: Concordia

Sursa foto: www.facebook.com/FCDinamoOfficial



Dinamo avanseaza in Cupa Ligii