Liga 1

Medias si Brasovul incep returul cu o remiza

Gaz Metan si FC Brasov si-au impartit frateste punctele in meciul disputat la Medias in prima etapa a returului. Scorul a fost deschis de Moutinho in minutul 18, egalarea venind de la Vitinho in minutul 36, la o faza in care marcatorul a preluat mingea cu mana.Mediesenii au dominat jocul, chiar si in repriza secunda, insa Felgueiras n-a mai gresit.

Gazarii au inceput in forta partida, Vitinho facandu-si in doua faze aparitia periculos la finalizare. Felgueiras insa a fost atent si alaturi de fundasii din fata lui a reusit sa blocheze fazele amenintatoare ale gazdelor.

Pentru aproape u sfert de ora, echipa lui Sumudica nu s-a vazut pe teren decat in aparare. Cateva tentative de constructie prelungita a stegarilor au ramas fara rezultat. Dar in minutul 18 Moutinho a fost scapat de Lazar din marcaj inca din cercul de la mijlocul terenului, jucatorul Brasovului a scapat singur spre poarta si l-a invins pe Plesca printr-un sut la coltul lung.

Avram si Frasinescu au incercat apoi sa dea o replica rapida a gazarilor, dar prima data s-a opus Cristi Ionescu iar pe urma mingea a fost trimisa cu capul peste poarta. Vitinho a iesit din nou la rampa in minutul 30, cand Felgueiras a scos miraculos de la coltul scurt sutul lui, tot Vitinho reluand cu capul putin pe langa tinta o centrare din corner in acelasi minut.

Pana la urma, Vitinho a reusit sa egaleze in minutul 36, in urma unui corner de pe stanga. Mingea a ajuns cu destul noroc la jucatorul Mediasului dupa ce Felgueiras iesise gresit pe centrare, insa Vitinho a preluat mingea cu mana inainte de a suta in plasa, gest ramas neobservat de arbitru.

Echipa lui Cristi Pustai s-a aratat mai periculoasa in repriza secunda, cand si-a mai creat cateva faze de gol. Taher Bawab (50') cu un lob de la distanta, Ciprian Petre (51') din lovitura libera si Vitinho si Todea in aceeasi faza din minutul 57 au incercat pe rand sa-l invinga pe Felgueiras. Primii doi n-au nimerit insa cadrul portii, pentru ca urmatorii doi sa fie blocati incredibil de portarul brasovenilor.


Onlinesport: Irina Maxim



Medias si Brasovul incep returul cu o remiza