Box

Spartacus il motiveaza pe Froch inaintea posibilei lupte cu Bute

Pugilistul britanic Carl Froch, fost detinator al centurii WBC la categoria supermijlocie, a declarat pentru Sky Sports ca îsi doreste din nou sa fie campion mondial si ca a încercat sa se motiveze în acest sens urmarind serialul "Spartacus: Nisip însângerat".
Froch a precizat ca îsi doreste ca din cele doua meciuri negociate pentru acest an cu campionul mondial la supermijlocie în versiunea IBF, Lucian Bute, ar vrea ca primul sa aiba loc în Anglia.

"Meciul cu Bute ar putea avea loc, mai este si o revansa cu Kessler (n.r. - Mikkel Kessler l-a învins pe Froch în 2010) pe care o vrem cu disperare. Promotorul meu Eddie Hearn discutã cu oamenii potriviti si sunt sigur ca va obtine ceva pentru mine în 2012.

"Oriunde sau oricând voi face ce trebuie sa fac pentru a obtine titlul mondial în acest an, asta îmi doresc. M-am uitat recent la serialul Spartacus pentru a ma motiva. Încercam sa obtinem un prim meci cu Bute în Anglia, dar ei vor aceasta prima confruntare în Canada. Evident, am demonstrat ca sunt bucuros sa merg oriunde si sa boxez cu oricine, dar le-am promis fanilor un meci acasa si vom încerca sa onoram aceasta promisiune", a spus Carl Froch.

Promotorul britanicului Carl Froch, Eddie Hearn, a declarat recent ca sportivul pe care îl impresariaza ar putea sa îl întâlneasca pe campionul mondial la supermijlocie în versiunea IBF, Lucian Bute în doua meciuri distincte ce ar urma sa se dispute în 14 aprilie (Montreal) si 4 august (Nottingham).

"Am stabilit doua date 14 aprilie la Montreal si 4 august la Nottingham. Nu vad de ce aceste date nu ar putea fi stabilite saptamâna viitoare si într-un contract", a spus Hearn pentru espn.com.

Mediafax


Spartacus il motiveaza pe Froch inaintea posibilei lupte cu Bute