FCSB

Stan schimba jumatate de echipa

"Echipa castigatoare nu se schimba" - este o vorba veche din lumea fotbalului pe care Ilie Stan nu o poate pune in aplicare la meciul cu Vointa Sibiu, in care va schimba jumatate dintre titularii care s-au aflat pe teren cu AEK.
Ilie Stan se confrunta cu inca doua absente in lotul Stelei pentru meciul cu Vointa Sibiu. Dupa ce Brandan si-a luat liber si a plecat in Argentina, iar Geraldo si Rusescu nu pot juca din cauza unor suspendari, alti doi jucatori s-au invoit.

Andrei Prepelita si Florin Gardos i-au cerut lui Stan sa fie lasati sa plece mai repede in vacanta, iar antrenorul s-a conformat. In aceste conditii, el va fi nevoit sa faca cinci modificari in echipa de start.

Mihai Costea va fi insa in continuare rezerva, fiind pedepsit pentru atitudinea pe care a avut-o dupa meciul cu AEK Larnaca.

Echipa probabila a Stelei: Tatarusanu - Martinovici, Galamaz, Iliev, Latovlevici - Balan, Bicfalvi, Bourceanu, Tanase - Tatu, Nikolici

Echipa folosita cu AEK: Tatarusanu - Emeghara, Iliev, Geraldo, Latovlevici - Prepelita, Bourceanu, Brandan, Tanase - Rusescu, Nikolici

Partida dintre Steaua si Vointa Sibiu se va disputa luni, de la ora 20:30, in direct pe Onlinesport.ro.

Onlinesport


Stan schimba jumatate de echipa