Champions League

Va continua ploaia de goluri in Liga Campionilor?

Cifrele primei etape din Liga Campionilor au fost adunate la un loc de agentia de pariuri online Betano.com. Iata-le mai jos pe cele mai interesante. Aici gasesti si toate cotele din Liga Campionilor, oferite de Betano.

Prima etapa din grupele Ligii Campionilor a fost una plina de goluri. S-a marcat de 50 de ori in cele 16 partide.

Doar Barcelona si Borussia Dortmund au inscris impreuna 13 goluri, dintre care sapte echipa spaniola si sase germanii. Manchester City si Bayern Munchen au marcat cate cinci goluri fiecare in prima runda a grupelor, iar Leicester City si Olympique Lyonnais cate trei fiecare.

Peste 3 goluri pe meci!

Media de goluri pe meci a fost de peste 3 in prima etapa a grupelor, iar in 14 partide dintre cele 16 meciuri s-au marcat peste doua goluri. Doar una s-a incheiat 0-0, cea a lui Juventus.

In partidele din aceasta saptamana, echipe precum real Madrid si Bayern ar putea sa isi continue seria de goluri.

Vedete precum Neymar sau Muller, care au inscris in prima etapa, au cote bune pe Betano.com pentru a marca si in meciurile din aceasta saptamana. Neymar are o cota de 1.85 sa inscrie oricind pentru Barcelona contra lui Borussia Monchengladbach, iar Muller beneficiaza de un multiplicator de 3.50 pentru un gol contra lui Atletico Madrid.

Meciuri cu Marja 0%

In aceasta saptamana, Betano.com ofera doua partide cu Marja 0% in Liga Campionilor, Borussia Dortmund - Real Madrid si Atletico – Bayern.

Prin Marja 0%, pariorii beneficiaza de cote maxim posibile, cu payout 100%, pentru optiunile de pariere 1, X sau 2. De aceea, daca vrei sa pariezi in special pe cele cele doua meciuri nu trebuie sa ratezi ocazia. Cotele partidelor din Liga Campionilor sunt aici.



Va continua ploaia de goluri in Liga Campionilor?