Champions League

Ultimele echipe calificate in grupele Ligii Campionilor

Miercuri seara s-au aflat ultimele cinci echipe calificate in grupele Ligii Campionilor, cea mai mare supriza venind din partea kazahilor de la Astana, calificati in premiera in aceasta faza a competitiei.

Cu Radu Stefan in teren pana in minutul 56, Lazio a fost pur si simplu demolata in deplasare de Bayer Leverkusen, cu 3-0, si nemtii continua in Champions League dupa ce pierdusera in tur, pe Olimpico, cu 1-0.

Manchester United revine in grupe dupa un sezon de absenta. Victorioasa pe teren propriu contra belgienilor de la Club Brugge, scor 3-1, echipa engleza a triumfat mult mai clar in deplasare, scor 4-0. Wayne Rooney a reusit un hattrick.

Partizan Belgrad, echipa care a eliminat-o pe Steaua in turul 3 preliminar, a fost la randul ei scoasa de BATE Borisov, in pofida scorului general de 2-2. Sarbii au castigat mansa retur de acasa, cu 2-1, dar golul marcat in deplasare a inclinat balanta in favoarea bielorusilor.

CSKA Moscova prinde grupele dupa 3-1 in returul de acasa cu Sporting Lisabona si merge mai departe cu 4-3 la general.

Astana, campioana Kazahstanului, va evolua in premiera in grupele Ligii Campionilor, dupa ce a castigat dubla cu APOEL Nicosia, scor 2-1. A fost 1-1, miercuri seara, in returul din Cipru.

[news-115462]



Ultimele echipe calificate in grupele Ligii Campionilor