Europa League

Schimbari radicale la Steaua

Infrangerea pe care Steaua a suferit-o in fata lui Twente Enschede, in prima mansa din 16-imile Ligii Europa, va atrage de la sine aparitia unor modificari radicale in echipa de start a ros-albastrilor pentru meciul retur.
Gruparea ros-albastra va arata diferit in returul cu Twente, cel putin prin prisma numelor care isi vor face loc in primul 11. Ilie Stan gandeste patru modificari pentru meciul retur, insa ar putea fi fortat de Gigi Becali sa o faca si pe a cincea: Stanca in locul lui Tatarusanu.

Alexandru Bourceanu va reveni dupa suspendare, in timp ce Iasmin Latovlevici isi va ocupa postul in banda stanga pentru ca Pablo Brandan sa fie urcat la centrul terenului, unde Prepelita nu a putut sa-l suplineasca.

De asemenea, din echipa de start va lipsi si Ovidiu Dananae, dupa 45 de minute de groaza la debutul in tricoul ros-albastru.

Sansa unui debut o va avea si Alexandru Chipciu, pe care Ilie Stan intentioneaza sa-l foloseasca inca din primul minut in meciul retur dupa ce starea sa de sanatate s-a imbunatatit considerabil dupa problemele musculare din Antalya.

In acest caz, Raul Rusescu va reveni pe postul pe care da cel mai bun randament - atacant - iar din echipa de start va iesi muntenegreanul Nikolici.

Echipa probabila a Stelei: 
Tatarusanu (Stanca) - Martinovici, Chiriches, Geraldo, Latovlevici - Chipciu (Prepelita), Bourceanu, Brandan, Tanase - Tatu, Rusescu.

Meciul retur se va disputa pe 23 februarie, de la ora 20:00, in direct pe Onlinesport.ro.

Onlinesport


Schimbari radicale la Steaua