Champions League

Strategia lui Partizan, dezvaluita de un antrenor sarb

Un antrenor din campionatul Serbiei a descris in presa locala strategia pe care se va baza Partizan Balgrad in meciul de miercuri cu Steaua.

Petar Kurcubic, antrenorul celor de la Novog Pazara, a declarat in editia sarba a ziarului Blic ca Partizan are niste atuuri, dar ramane de vazut daca Steaua le va lasa sa se dezvolte pe teren.

"Stiu cum trebuie sa joace Partizan, dar intrebarea este daca va fi lasata. Avem niste atuuri in atac, dar si factorul public, alaturi de egalul cu care Partizan s-a intors de la Steaua. Tribunele pline vor contribui la mai multa agresivitate si mai multa incredere. Jucatorii Stelei care domina jocul trebuie izolati", a spus Kurcubic.

Partizan este lider in clasamentul Serbiei cu sase puncte, in timp ce echipa lui Kurcubic are doua unul. Insa Kurcubic stie bine Partizanul, pentru ca din ultimele patru meciuri le-a smuls mereu cate un punct.

"Partizan are cea mai buna echipa din campionat, are jucatori si rezultate. Intrebarea este daca cei de la Partizan vor reusi din punct de vedere fizic sa fie langa cei ai Stelei", a mai spus acesta.

Steaua joaca miercuri, de la ora 21:30, returul din Turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, pe terenul lui Partizan Belgrad, live text pe onlinesport.ro. In tur a fost la Bucuresti 1-1, iar echipa din Romania trebuie sa inscrie la Belgrad pentru calificare.

[news-115012]

 



Strategia lui Partizan, dezvaluita de un antrenor sarb