Champions League

Steaua a realizat antrenamentul de la Praga (video). Probleme de lot pentru Reghecampf

Steaua a facut luni seara antrenamentul oficial de la Praga, inaintea meciului de marti cu Sparta din Turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, ce are loc de la ora 21:00.


?Antrenamentul a avut loc dupa conferinta de presa sustinuta de antrenorul echipei, Laurentiu Reghecampf.

Acesta a afirmat ca are mai multe probleme de lot, iar mai multi jucatori de baza ar putea sa stea pe banca, avand probleme fizice.

"Meciul cu Sparta este unul foarte important. Am urmarit aceasta echipa in ultimul amical, dar si in traseul din partidele internationale. Vom juca cu o echipa buna care are jucatori de valoare”, a spus Reghe.

„Insa, am venit la Praga sa reusim un rezultat bun. Am incredere in lot, dar este posibil ca jucatori precum Popa, Pintilii sau Bourceanu sa stea pe banca, avand probleme fizice. Nu stiu acum. Pintilii s-a antrenat normal, Popa are o mica problema, dar sper sa poata juca la ora meciului. Ma voi gandi luni seara”, a mai afirmat Reghecampf.

Acesta a vorbit si despre neconvocarea lui Hamroun, declarand ca jucatorul a mintit cand a motivat lipsa de la antrenament din cauza unei probleme personale.

„Hamroun a mintit. Nu a avut nici o problema personala. A spus ca merge in Franta sa rezolve o problema personala si a ajuns in alta parte. Nu stim ce vom face cu acest jucator”, a adaugat Reghecampf.

Legat de Hamroun, marocanul doreste de fapt sa plece la o echipa araba si forteaza plecarea la fel ca Varela.

In mod normal, Steaua este o victima sigura la Praga, decimata recent de plecarile lui Chipciu si Varela, de plecarea lui Hamroun, dar si celelalte posibile indisponibilitati. Intrebarea nu este daca, ci cate goluri va primi Steaua la Praga, marti.



Steaua a realizat antrenamentul de la Praga (video). Probleme de lot pentru Reghecampf