Champions League

Steaua a ajuns in Kazakhstan. Surprizele lui Gilca

Steaua a plecat marti dimineata Kazakhstan, acolo unde va intalni miercuri de la ora 18:00 echipa Aktobe, in prima mansa a Turului 3 preliminar al Ligii Campionilor. Dupa un zbor de aproape 4 ore pe un culoar care a evitat zona de conflict din Ucraina, aeronava care a transportat campioana Romaniei a aterizat in siguranta la Aktobe.

Odata ajunsi in Kazahstan, ros-albastrii s-au cazat la Hotelul Green Land, de la marginea orasului, au mancat de pranz si s-au retras in camere pentru a se odihni si pentru a se adapta la diferenta de fus orar de doua ore. 

Spre seara, Constantin Galca si elevii sai au plecat la stadion, acolo unde au efectuat antrenamentul oficial, care a inceput la ora locala 20:00 (18:00 ora Romaniei) si a durat aproximativ o ora. Acesta a fost precedat de o conferinta de presa, la care au participat antrenorul Stelei si portarul Giedrius Arlauskis, care a jucat si rolul de translator pentru jurnalistii kazahi.

Costel Gilca ar putea face doua modificari dupa ultimul meci, victoria din Giulesti contra Rapidului.

Prima este reaparitia lui Sanmartean in primul 11, dupa conflictul din meciul cu Stromsgodset, in care jucatorul a fost scos de pe teren dupa o ora de joc fiind in conflict vizibil cu antrenorul.

A doua este o posibila folosire a lui Lemnaru. Chiar daca are cele mai mari sanse sa intre in repriza a doua, Lemnaru va avea sansa lui. Fostul atacant clujean s-a integrat bine la antrenamente, iar cu Aktobe ar putea fi cel care va face diferenta, elementul surpriza. Cel putin asta se asteapta de la el.

[news-108486]

sursa foto: www.facebook.com/FCSBOfficial



Steaua a ajuns in Kazakhstan. Surprizele lui Gilca