Champions League

Simeone isi admira jucatorii pentru daruire. Martino, trist

Diego Simeone a declarat dupa calificarea in semifinalele Champions League ca isi admira jucatorii pentru daruirea de care au dat dovada in dubla mansa cu FC Barcelona.

“Jucatorii mei nu au nevoie de cuvinte care sa ii motiveze. Ei au nevoie de siguranta, hotarare si de abilitatea de a incerca sa obtina ce este mai bun. Ii admir pe acesti jucatori. Le admir daruirea si modul in care muncesc impreuna ca echipa", a spus Simeone.

Tehnicianul celor de la Atletico Madrid mai recunoaste ca dupa primele 20 de minute, care au fost foarte bune pentru echipa lui, “Barcelona a inceput sa intre in joc si a avut cateva ocazii”.

De cealalta parte, Gerardo Martino nu si-a putut ascunde tristetea pentru eliminarea suferita in sferturi si spune ca echipa sa a ratat nepermis de mult.

“Adversarii nostri au avut ocazii, la fel si noi. Daca le-am fi concretizat poate situatia ar fi fost diferita. In primele minute, jocul s-a desfasurat asa cum isi dorea Atletico. Iar noi nu ca nu am putut egala intensitatea lor, nu am putut sa legam cinci pase. Ne asteptam sa avem mai mult control si nu am reusit. Suntem tristi, pentru ca aveam asteptari mari. Desi nu putem sa castigam toate cele trei fronturi, nu cred ca acest esec afecteaza celelalte doua fronturi”, a declarat Martino.

Barcelona a ratat unul dintre cele trei obiective ale sezonului, dar ramane in carti pentru campionat si Cupa Spaniei.



Simeone isi admira jucatorii pentru daruire. Martino, trist