Champions League

Schalke se impune dramatic in fata lui leilor de la Sporting

Meci nebun la Gelsenkirchen intre Schalke si Sporting Lisabona, gazdele impunandu-se cu 4-3 dupa ce oaspetii recuperasera un deficit de doua goluri in inferioritate numerica.

Devenit nefolositor in noua schema de joc a lui Manchester United sub comanda olandezului Luis van Gaal, mijlocasul Nani a deschis scorul pentru Sporting dupa 16 minute.

Obasi a restabilit egalitatea in minutul 34 cu o lovitura de cap din interiorul careului, faza la care portarul Rui Patricio a scapat mingea in propria poarta.

Anterior marcarii acestui gol oaspetii au ramas in inferioritate numerica dupa ce Mauricio a primit al doilea galben pentru un fault in saritura.

Huntelaar a adus-o pe Schalke in avantaj dupa pauza si Howedes a semnat desprinderea, dar chiar si in inferioritate numerica Sporting nu a cedat si a revenit spectaculos prin dubla lui Silva din minutele 60 si 65. Prima reusita a fost din penalty.

Cand toata lumea se astepta la un egal intre cele doua formatii arbitrul central al dictat corect penalty pentru gazde in minutul 93 la un hent clar ca lumina zilei si Choupo-Moting a transformat aducand victoria lui Schalke.

Chelsea nu s-a lasat mai prejos in cealalta disputa a Grupei G si a marcat sase goluri slovenilor de la  Maribor. Seria a fost deschisa de Remy, jucator care a iesit accidentat imediat dupa gol, dar inlocuitorul sau, Drogba, avea sa majoreze avantajul.

Terry a facut 3-0 dintr-un offside clar la pasa lui Hazard, jucator care avea sa-si treaca in cont o dubla in finalul meciului. Mai intai a transformat un penalty, pentru ca apoi sa inchida tabela cu un golazo din pasa lui William.

Golul de 4-0 al londonezilor a fost trecut in contul lui Viler de la Maribor, acesta deviind in propria poarta sutul aceluias Hazard.s



Schalke se impune dramatic in fata lui leilor de la Sporting