Champions League

Real Madrid luata la suturi inainte de Liga Campionilor

Cei de la Real Madrid au incasat, la propriu, suturi in masini inainte cu o zi de meciul din Liga Campionilor, contra celor de la Basel. Cum un sut in fund este de multe ori un pas inainte, Carlo Ancelotii cere victoria.

Fanii celor de la Real Madrid sunt suparati pe echipa dupa ultimele rezultate. Clubul sta pe un butoi de pulbere. Luni, dupa antrenament, fanii "albilor" au asteptat la iesire ca sa ceara unor jucatori autografe. Suparati pe faptul ca Gareth Bale i-a salutat cu mana de pe volan, unii suporteri au trimis niste suturi sanatoate in masina acestuia, in timp ce galezul trecea agale la volanul unui Bentley.

Real Madrid incepe apararea trofeului in tentativa de a deveni prima echipa din istoria moderna a Champions League care sa reuseasca acest lucru.

Carlo Ancelotti, antrenorul celor de la Real, a vorbit in conferinta de presa cerand o trezire a echipei dupa infrangerea din derbyul orasului Madrid cu Atletico, 2-1.

"Meciul vine exact la momentul potrivit ca sa aratam ce fel de echipa suntem", a spus Ancelotti. Italianul a mai declarat ca echipa sa are o "problema de continuitate" si ca "isi pierde echilibrul atunci cand nu detine controlul unui meci".

Paulo Sousa, tehnicianul celor de la FC Basel, a afirmat ca "venim la Madrid fara nici un fel de complex, ci cu curaj si caracter. Real Madrid este un club foarte mare, dar poate inregistra si rezultate proaste.

Va fi greu, pentru ca Real Madrid nu a ma pierdut acasa de 18 meciuri in Liga Campionilor, din 2011, avand 16 victorii si doua egaluri.



Real Madrid luata la suturi inainte de Liga Campionilor