Champions League

Radoi: Steaua s-a crezut calificata

Mirel Radoi a explicat miercuri seara emotiile mari pe care Steaua le-a avut cu Trencin in drumul spre Turul 3 preliminar al Ligii Europa. Iata declaratiile sale de dupa meci.

"Cred ca am intrat prea relaxati, dupa meciul din tur am crezut ca s-a jucat calificarea. Am primit o palma in prima repriza, am pregatit meciul sa nu luam gol, dar am luat doua goluri in 30 de minute si cursul jocului s-a schimbat. Am incercat la pauza sa ii motivez, nu era nimic pierdut, era pierduta doar prima parte. Nu mai trebuia sa primim gol si sa marcam", a spus Radoi.

"Nu am avut ce sa ii reprosez lui Papp, pentru ca pierdem impreuna si castigam impreuna. Nu putem acuza fundasii. Ii felicit pe cei de la Trencin pentru modul in care au abordat calificarea. Sper sa fi invatat ceva din suferinta din aceasta seara iar in urmatoarele meciuri cu Partizan sa aratam mai multa experienta in joc. Bine ca azi nu am mai luat al treilea gol. A contat enorm lipsa fanilor, a fost o atmosfera de meci amical, iar baietii au fost intr-o stare de relaxare totala", a spus Radoi la postul tv Sportro.

Despre plecare lui Tamas, Radoi este de parere ca "jucatorul Gabi Tamas a lipsit, dar daca nu a inteles ce i se cere prefer alti jucatori pe care sa ma pot baza."

Steaua a pierdut cu 3-2 meciul de miercuri seara, cu Trencin, jucat la Bucuresti in a doua mansa a Turului 2 preliminar al Ligii Campionilor. Condusa cu 2-0 la capatul primei reprize, Steaua a egalat in partea secunda, insa Trencin a marcat pentru 3-2 in inferioritate numerica. Slovacii au cautat cu disperare golul de 4-2 care ar fi eliminat Steaua si au fost aproape sa il marcheze, insa Cojocaru s-a opus cu noroc in prelungiri. Steaua a reusit sa mearga taras-grapis in Turul 3 preliminar al Champions League, cu scorul general de 4-3, si are meci miercurea viitoare, pe 29 iulie, la Bucuresti, cu Parizan Belgrad.



Radoi: Steaua s-a crezut calificata