Champions League

Radoi: "Nu mai avem nimic de pierdut"

Mirel Radoi crede ca Steaua are sansa ei la Belgrad, iar un stadion plin acolo va motiva Steaua.

"Nu mai avem nimic de pierdut, asa cum am primit noi gol in deplasare putem marca si noi. Au experienta mai mare, dar mergem acolo sa ne calificam. Cred ca stadionul arhiplin, chiar si ostil, ne va motiva. Ambianta din aceasta seara a influentat jocul ambelor echipe. Cred ca acolo vom juca altfel si ne vom mobiliza mai bine", a spus Radoi.

"Cred ca ne putem califica. Jucatorii au dat dovada ca au inteles si vom avea timp sa pregatim si meciul de la Belgrad. Am crezut mult in Chipciu pentru ca era intr-o zona slaba. Pentru retur sper sa il recuperam pe Stanciu. Vom vedea cum se va recupera si Varela, dar nu stiu daca il vom folosi in campionat inainte de meciul de la Belgrad."

"Cred ca meritam sa castigam, desi au avut si ei o faza pe final. Important este sa credem in aceasta calificare, iar noi credem ca ne putem califica la Belgrad. Rezultatul a fost echitabil, dar ne doream sa obtinem o victorie fara gol primit. Se disputa calificarea, iar eu cred ca vom iesi invingatori", a incheiat Radoi.

[news-115012]



Radoi: "Nu mai avem nimic de pierdut"