Champions League

Radoi le-a bagat mintile in cap stelistilor la pauza

Steaua a facut o repriza a doua mult mai buna, fata de prima, cu Trencin, marti seara in preliminariile Ligii Campionilor. Nicusor Stanciu, marcatorul primului gol al Stelei, a dezvaluit ca acest lucru nu a fost o intamplare. La vestiar au avut loc momente tensionate.

Stanciu a povestit ceea ce a putut spune momentele de la pauza, in care Mirel Radoi a avut sa le comunice jucatorilor reactia sa dupa o prima repriza foarte spaba.

"A fost o discutie confidentiala, dar domnul Radoi a aratat ca este un om puternic. Ne-a demonstrat chiar daca e la  inceput in cariera de antrenor ca poate deveni un atrenor mare. Si-a aratat la pauza fata mai dura", a spus Stanciu la ProTV.

Radoi se limitase dupa meci sa spuna ca "jucatorii au ascultat ce am avut sa le spun la pauza, la vestiar."

Steaua a invins-o pe Trencin cu 2-0, in prima mansa din turul 2 preliminari al Ligii Campionilor. Returul are loc la Bucuresti, pe 22 iulie, de la ora 21:30.

Echipa din Romania a aratat cu Trencin o prima repriza foarte slaba, in care era sa primeasca doua goluri si nu a ajuns in careul advers decat dupa minutul 30. Insa, in partea a doua, echipa lui Radoi s-a trezit, a marcat de doua ori si este cu un pas in turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, cel care asigura si prezenta in barajul Ligii Europa. 



Radoi le-a bagat mintile in cap stelistilor la pauza