Champions League

Programul zilei in Liga Campionilor si calcule pentru calificare

Miercuri seara sunt programate ultimele opt meciuri in din etapa a 5-a din Liga Campionilor, meciuri din Grupele A-D. Va prezentam mai jos programul si calculele pentru fiecare grupa in parte.

Grupa A
Sahtior Donetk-Real Madrid
Malmo-Paris Saint Germain

Real Madrid este deja calificata in optimi, insa cu o victorie la Lvov echipa spaniola este sigura de castigarea grupei. De asemenea madrilenii isi asigura primul loc si cu un egal, dar atunci PSG nu trebuie sa castige cu Malmo. PSG merge in optimi cu o victorie asupra lui Malmo sau chiar si cu o remiza daca Sahtior nu invinge pe Real Madrid. Sahtior este obligata la victorie sperand ca PSG se va incurca la Malmo. Echipa lui Mircea Lucescu ramane in cartile calificarii chiar si cu un egal in situatia in care PSG pierde.

Grupa B
Manchester United-PSV Eindhoven
CSKA Moscova-Wolfsburg

Manchester United se califica daca invinge PSV, iar CSKA Moscova iese din calcule pentru primele doua locuri daca pierde.

Grupa C
Astana-Benfica
Atletico Madrid-Galatasaray

Benfica are calificarea asigurata cu o victorie in Kazahstan sau chiar si cu o remiza, dar in aceasta situatia Atletico invinge sau face egal cu Galatasaray. De asemenea, Benfica va incheia pe primul loc indiferent de rezultatele ultimei etape daca invinge pe Astana, iar Atletico nu castiga cu Galata. Atletico se califica la egal, in timp ce Astana si Galatasaray sunt obligate sa obtina trei puncte pentru a ramane in carti.

Grupa D
Juventus-Manchester City
Borussia Monchengladbach-Sevilla

Manchester City este deja calificata si cu o victorie la Torino va fi sigura de primul loc in grupa. Juventus se califica la victorie sau cu orice alt rezultat daca Sevilla nu se impune in Germania. Singura sansa pentru Sevilla de a ramane in cartile calificarii este victoria. Gladbach, deja eliminata din cursa pentru optimi, mai trage doar la locul trei de Liga Europa.

Toate meciurile incep la ora obisnuita 21:45, mai putin partida Astana-Benfica (17:00) si CSKA Moscova-Wolfsburg (19:00).



Programul zilei in Liga Campionilor si calcule pentru calificare