Champions League

Penalty ratat de Moti in Ludogoret-PSG. Campioana Bulgariei a visat frumos la o surpriza

Campioana Bulgariei a condus-o pe Paris Saint Germain pe batranul Vasil Levski din Sofia si a fost aproape de a intra in avantaj la cabine, insa pana la final campioana din Hexagon a facut diferenta cu trei goluri.

Cu Moti titular in centrul apararii, Ludogoret a inceput entuziasmant meciul deschizand scorul dintr-o lovitura libera magistral executata de Natanael pe coltul scurt in minutul 15.

PSG a egalat cu trei minute inaintea pauzei prin Matuidi, jucator care a inscris cu un sut la coltul lung din interiorul careului la o pasa primita de la Verratti.

In partea secunda avea sa iasa la rampa Cavani, jucator care a facut diferenta cu o dubla in minutele 56 si 60.

La primul gol uruguayanul a pus capul decisiv la centrarea lui Di Maria din lovitura libera, pentru ca mai apoi sa trimita un sut rafinat din coltul careului mic la pasa lui Moura.

Intre cele doua goluri ale lui Cavani cei de la Ludogoret au ratat o lovitura de la 11 metri prin Cosmin Moti. Sutul fostului dinamovist a fost aparat de portarul Areola.

Claudiu Keseru a fost trimis in teren pentru ultimele doua minute in locul lui Wanderson.

Arsenal a castigat celalalt meci al grupei pe teren propriu in fata lui FC Basel, cu 2-0, prin golurile lui Theo Wallcott din minutele 7 si 26.

PSG si Arsenal ocupa primele locuri in grupa, cu patru puncte fiecare, urmate de Basel si Ludogoret, echipe care au un singur punct dupa remiza din prima etapa.



Penalty ratat de Moti in Ludogoret-PSG. Campioana Bulgariei a visat frumos la o surpriza