Champions League

O fosta castigatoare de Liga Campionilor eliminata in turul 3 preliminar

Surpriza uriasa in turul 3 preliminar din Liga Campionilor, una dintre fostele glorii ale competitiei fiind eliminata de o echipa mai slab cotata. Daca marti s-au disputat doar patru partide, seara de miercuri este una plina de fotbal pe Batranul Continent in cea mai importanta competitie.

Ajax Amsterdam pornea cu prima sansa in returul cu Rapid Viena dupa 2-2 in turul din capitala Austriei, dar "lancierii" au sucombat chiar pe terenul propriu.

Rapid Viena a condus cu 2-0 in minutul 39, dupa care Ajax a revenit si a egalat cu un sfert de ora inaintea finalului, pentru ca Schaub sa inscrie golul victoriei si calificarii austriecilor in minutul 77.

Un alt meci cu un rezultat spectaculos s-a jucat intre norvegienii de la Molde si croatii de la Dinamo Zagreb.

Dupa 1-1 in Croatia a urmat marti seara un 3-3 care o califica mai departe pe Dinamo Zagreb, echipa care a condus cu 3-0 in minutul 22 al returului cu Molde!

Chiar daca s-a impus cu 1-0 in returul din Cipru cu APOEL Nicosia, danezii de la Midtjylland au fost eliminati din cauza infrangerii de acasa, scor 1-2.

AS Monaco a eliminat fara nicio problema pe Young Boys Berna din Elvetia, cu scorul general de 7-1. Dupa 3-1 in Tara Cantoanelor a urmat, marti seara, un 4-0 categoric in Principat.

Ultimul gol al monegascilor a fost marcat de italianul El Shaarawy, jucator transferat in aceasta vara de la AC Milan.



O fosta castigatoare de Liga Campionilor eliminata in turul 3 preliminar