Champions League

Neymar si Messi se inteleg de minune in atacul Barcelonei

De la meci la meci cei doi atacanti arata tot mai bine impreuna si produc goluri pentru Barcelona, echipa care a depasit, marti seara, echipa de tinere sperante a celor de la Ajax Amsterdam.

Pe vremuri un clasic al fotbalului european, duelul dintre Barcelona si Ajax din prezent a fost unul dezechilibrat, in care formatia blaugrana s-a impus cu 3-1 fara sa forteze.

Neymar a deschis scorul din pasa lui Messi cu un sut la coltul lung din interiorul careului ajungand astfel la a zecea reusita in tot atatea meciuri. De retinut ca jumatate din golurile brazilianului au fost marcate din pasele lui Messi.

Argentinianul avea sa-si treaca si el pana la pauza numele pe lista marcatorilor dupa ce “lancierii” au gresit o pasa simpla in propria jumatate. Mingea a ajuns la Iniesta si acesta l-a angajat ideal pe Messi in suprafata de pedeapsa. Sut plasat si Cillessen doar a impins mingea in propria poarta.

Cei trei artizani enuntati mai sus, Neymar, Messi si Iniesta au fost inlocuitit in partea secunda pentru a fi odihniti in vederea duelul cu Real Madrid in weekend, iar Barcelona a tinut de rezultat pana spre final.

Golul marcat de El Ghazi a trezit din adormire publicul catalan si a oferit oaspetilor un pumn de sperante, care insa aveau sa fie spulberate de contraatacul lui Sandro. Acesta a finalizat cu stangul la coltul lung si a stabilit scorul final.

Chiar si asa, FC Barcelona nu a reusit sa profite de chinuiala celor de la Paris Saint Germain pe terenul lui APOEL Nicosia.

Intr-o seara cu scoruri fluviu si un total de 40 de goluri, stadionul din Nicosia ramasese singurul pe care nu se marcase pana in minutul 87. Edison Cavani a miscat tabela cu un sut din cadere la o faza bizara in careul cipriotilor.



Neymar si Messi se inteleg de minune in atacul Barcelonei