Champions League

Meciurile de diseara din Liga Campionilor: Ludogoret spera sa dea lovitura cu Liverpool

Miercuri este programata penultima etapa din grupele A, B, C si D ale Ligii Campionilor. Iata meciurile si ceea ce este de asteptat in grupe. 

In Grupa A, situatia este deschisa. Atletico (9 puncte) este prima echipa care din seara aceasta poate merge in optimile de finala, daca obtine minim cu egal cu Olympiacos. Grecii spera si ei la calificare, cu 6 puncte, la egalitate cu Juventus. Si ultimul loc, Malmo, cu trei puncte are teoretic sanse sa avanseze, mai ales daca ii bate diseara pe italieni.

In Grupa B, Real Madrid este pe locul 1 si deja calificata, cu maximul de puncte dupa patru etape de grupe, 12. Pentru pozitia a doua se lupta Basel, Livepool si Ludogoret. Bulgarii, cei care au eliminat Steaua, au trei puncte si sunt pe ultimul loc, cu golaveraj inferior dar la egalitate de puncte cu Liverpool. Ludogoret si Livepool joaca diseara meciul direct, iar o victorie a vecinilor nostri (dar si un egal coroborat cu o infrangere a lui Basel cu Real Madrid) ar mentine suspansul pana in ultima etapa din Grupa B. Bulgarii au pana acum 3 puncte, la fel cu Steaua sezonul trecut, insa mai au doua etape de jucat ceea ce inseamna ca pot obtine mai mult.

In Grupa C, Bayer Leverkusen (9 puncte) are nevoie de minim un egal pentru calificarea chiar din aceasta seara. In spate pandesc Monaco, Zenit si Benfica, fiecare in ordine cu 5, 4 si respectiv 4 puncte. Monacol poate spera la locul 1, daca diseara o va bate pe Leverkusen, totul se joaca in Grupa C.

In Grupa D, situatia pare resemnata. Borussia Dortmund are 12 puncte, singura cu aceast performanta alaturi de Real Madrid, dupa cele 4 etape din grupe. Nemtii sunt calificati, urmati pe locul 2 de Arsenal. Englezii au sapte punte si un egal diseara acasa, chiar fata Borussiei, ii duce in optimile de finala, eliminandu-le in acelasi timp inca de acum pe Galatasaray si Anderlecht.

Programul meciurilor de diseara este urmatorul:

Grupa A
21:45 Atletico Madrid - Olympiakos
21:45    Malmo - Juventus
Grupa B
21:45 Basel - Real Madrid
21:45 Ludogorets - Liverpool
Grupa C
19:00  Zenit St. Petersburg - Benfica
21:45 Bayer Leverkusen - Monaco
Grupa D
21:45 Anderlecht - Galatasaray
21:45 Arsenal - Borussia Dortmund



Meciurile de diseara din Liga Campionilor: Ludogoret spera sa dea lovitura cu Liverpool