Champions League

Meci de cosmar pentru Cosmin Moti la Londra

Fundasul Cosmin Moti a avut parte de un meci de cosmar, miercuri seara, cu Ludogoret pe terenul lui Arsenal in Liga Campionilor. "Tunarii" s-au impus in final cu 6-0, trei dintre goluri fiind marcate de Mesut Ozil.

Arsenal si-a inceput recitalul in minutul 12 prin reusita lui Alexis Sanchez, chilianul reusind un lob de mare efect din marginea careului, dupa ce Moti s-a dus sanie pe fenta atacantului sud-american.

Theo Wallcott a majorat avantajul lui Arsenal cu un super sut in minutul 42, o minge trimisa pe centrul portii din afara careului.

La reluare Oxlade-Chamberlain a dus scorul la 3-0 cu un sut din mijlocul careului la mingea intoarsa din stanga de Alexis Sanchez.

Ozil si-a inceput recitalul in minutul 56 la o faza in care l-a pierdut pe drum pe Moti. Cazorla a trimis o excelenta pasa in adancime, Ozil pleaca din spatele lui Moti si il lasa in spate, finalizand apoi cu un sut in forta.

Acelasi Ozil a mai marcat de alte doua ori, in minutele 83 si 86 pentru un succes categoric al lui Arsenal.

Paris Saint Germain a invins-o pe FC Basel, cu 3-0, in cealalta partida a Grupei A.

Arsenal si PSG au fiecare cate 7 puncte, in timp ce Ludogoret si Basel raman sa se lupte pentru locul trei dupa ce nu au acumulat decat un punct in primele trei meciuri.

foto: twitter.com/arsenal



Meci de cosmar pentru Cosmin Moti la Londra